راه اندازی فیبر نوری از طراحی تا کابل کشی تا نصب اتصالات و تحویل نهایی می بایست با رعایت اصول و استاندارد انجام پذیرد .از آنجایی که اینترنت در دنیای امروز بخشی جدایی ناپذیر از زندگی به حساب می آید. و دسترسی به سرعت بالا و پهنای باند قابل قبول و در عین حال امنیت ، نقطه ی عطفی برای دسترسی به تکنولوژی های به روز است .
اینترنت فیبرنوری این قابلیت را ایجاد کرده که فاکتورهای مهم سرعت پهنای باند و امنیت در یک جا جمع شود.راه اندازی شبکه فیبر نوری که اصطلاحا ftth نامیده می شود ، از مراحل طراحی ، اجرای کابل کشی ، نصب تجهیزات ، پشتیبانی و تحویل نهایی نیاز مند اصولی خاص و استانداردهای ویژه خود می باشد.این امر مستلزم نیروهای متخصص در این زمینه، و نظارت مستمر دارد .
شرکت ارتباطات نوری ویرا بیش از ۷ سال سابقه تولید و تامین تجهیزات فیبرنوری ، و اجرای تخصصی پروژه های ftth را دارد.
سابقه اجرای پروژه های فیبرنوری از مرحله طراحی تا اجرا و پشتیبانی شرکت ارتباطات نوری ویرا را به یکی از شرکت های مقتدر و کارامد در این زمینه تبدیل کرده است.
-تعیین اهداف و محدوده پروژه
-ارزیابی جامع پروژه
-توسعه ساختار شکست کار (WBS)
-برآورد منابع و تعیین جدول زمانی
-شناسایی ریسک و استراتژیهای کاهش
-ارتباطات و مشارکت ذینفعان
-نظارت، کنترل و ارزیابی
-کابلکشی فیبر نوری داخل ساختمان (Indoor)
-کابلکشی فیبر نوری در محیط خارج ساختمان (Outdoor)
-کابلکشی زمینی و هوایی فیبر نوری
-انتخاب و نصب کابلهای فیبر نوری مناسب
-نصب اتصالات و تجهیزات
-تست و تحویل نهایی
تست فیبر نوری و مستندسازی بستر
تکنولوژی جهت استفاده مشترکین از بستر فیبر نوری -طراحی شبکه GPON -کابل کشی GPON -اجرای فیوژن GPON -قرار دادن مودم ONT -اجرای تنظیمات GPON
FTTH مخفف Fiber To The Home بوده و به معنای اتصال شبکه فیبر نوری به منازل مسکونی و نسل جدید سرویس اینترنت بر پایه کابلهای فیبر نوری است. در این نوع سرویس برای انتقال اطلاعات از کابلهای نوری انجام میگیرد که نسبت به سرویسهای ADSL و VDSL از توانایی و سرعت پهنای باند بیشتری برخوردار است.
روش های توزیع FTTH داخل ساختمان
مراحل کلی اجرای ftth توسط شرکت ارتباطات نوری ویرا
پیشنهاد مطالعه
در FTTH کابل فیبر به یک ساختمان چند طبقه وارد میشود و توسط مودمهایی که برای این کار در نظر گرفته شده اند، سرویس اینترنت را به کاربر میدهد. در این مدل پهنای باند بیشتری نسبت به مدلهای دیگر که در ادامه توضیح خواهیم داد به کاربر میرسد.
شرکت ارتباطات نوری ویرا مفتخر است ، که توسط نیروهای متخصص تولید کننده ی عمده ی پیگتیل و پچکورد فیبر نوری
می باشد. که این محصولات با تکنولوژی های روز دنیا تولید می شوند. باکس oto با طراحی شکیل و جنس Abs، مفصل نتورک ۴۸،۲۴،۷۲ کور نیز دو اکسسوری پر کاربرد تولیدی شرکت ویرا فایبر می باشد.
شرکت تولید کابل فیبر نوری و اکسسوری ارتباطات نوری ویرا با بکار گیری نیروی متخصص و راه اندازی تمامی بخش های مرتبط با تولید انواع کابل فیبر نوری و اکسسوری از آزمایشگاه های مختلف تا تولید ملزومات بسته بندی و حمل و نقل توانایی دارد با درک نیاز داخلی و خارجی (کشور های مجاور) انواع کابل های فیبر نوری و اکسسوری را با استاندارد های مخابرات ایران تولید کند.
شرکت ارتباطات نوری ویرا ، طراح و سازنده انواع مخازن تحت فشار و مخازن ذخیره، تولید کننده انواع مخزن های مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی میباشد. تاسیسات نفت و گاز به عنوان مجموعه ای از تاسیسات، مخازن و دستگاه های تامین کننده مصرف، ذخیره سازی، جابجایی و حمل و نقل نفت ساخته شده اند. با توجه به کاربردهایی که این منابع در صنایع پالایشگاهی دارند، لذا مهمترین مصرف کننده اینگونه مخازن در کشورمان شرکت ملی نفت ایران میباشد.
اینگونه تاسیسات ممکن است با پتروشیمی، گازوئیل، نفت کوره، مواد سوخت و روان کننده، قیر و غیره مورد بهره برداری قرار گیرد. از جمله این تاسیسات می توان انبار نفت، میادین نفت، مخازن و پایانه حمل و نقل را نام برد.
شکرت ارتباطات نوری ویرا یکی از پیمانکاران به نام در زمینه اجرای پروژه های فیبرنوری می باشد.
بخش از پروژه هایی که توسط شرکت ارتباطات نور ویرا انجام شده بر بستر سرویسهایی نظیر iptv، cctv، smart home، internet، شهر هوشمند ، مدیریت هوشمند و… انجام شده است.
خدمات فیوژن
توضیح مختصری برای آشنایی با فیوژن فیبر در زیر آورده شده است:
جوش فیوژن فیبر نوری
در عملیات فیوژن ، توسط یک قوس مکانیکی ، دو سر کابل فیبر نوری و الیاف آنها ذوب شده و به یکدیگر جوش داده میشوند.
فیوژن فیبر نوری به علت اینکه کمترین اتلاف جذب و انعکاس را دارد ، پر کاربرد ترین روش اتصال محصوب می شود. بنابراین بسیار قابل اعتماد است.
اتصال فیوژن و جوش آن توسط یک دستگاه اتوماتیک به نام fusion splicer انجام می شود که در ادامه به معرفی آن می پردازیم.
مرحله اول : آماده سازی فیبرها
در گام اول الیاف فیبر نوری را به صورت محافظه کارانه از پوشش های محافظ ، کت ها ، لوله ها جدا کنید و تنها ، هسته های فیبر باقی بماند. بهتر است این کار را با آچار سوکت زن شبکه مناسب انجام دهید.
مرحله دوم : تمیز کردن الیاف ها
با استفاده از الکل ایزوپروپیل (IPA) با درصد ۹۹ ، الیاف فیبر نوری خالی را دوبار تمیز کنید. دور اول را با یک رو و دور دوم را با روی دیگر دستمال انجام دهید.
مرحله سوم : ذوب تار های فیبر نوری
در این مرحله باید تار های فیبر نوری را با فیوژن به یکدیگر متصل کنید. این مورد با تراز شدن الیاف و به دنبال آن ذوب شدن انتهای فیبر میباشد.
تراز شدن بستگی به نوع دستگاه دارد و می تواند دستی یا اتوماتیک باشد.
نکته : اگر دستگاه فیوژن عملیات جوش را متوقف کند ، ممکن است یکی از موارد زیر علت آن باشد :
الیاف به صورت ضعیف تراز شده اند.
الیاف با زاویه کامل ۹۰ درجه شکسته نمی شوند.
بر روی قسمت برهنه الیاف مقداری خاک باقی مانده باشد.
شرکت ویرا فایبر در زمینه تامین دستگاه فیوژن و خدمات جوش فیوژن ، مناسب ترین امکانات و متخصیص را در اختیار قرار دارد.