مجموعه ویرافایبر بهعنوان یکی از پرتجربه ترینها در تامین تجهیزات فیبرنوری، تجهیزات مربوط به فیوژن و خدمات فیوژنکاری با قیمتی مقرون به صرفه و تیمی متخصص در اختیار شما قرار دارد.
خدمات فیبرنوری ارتباطـــــات نوری ویــــــــرا
فیوژن فیبرنوری
یکی از خدمات فیبرنوری که شرکت ارائه می دهد خدمات مربوط به فیوژن اعم از تامین تجهیزات تا کلیه مراحل انجام می باشد.
مراحل انجام فیوژن:
عملیات استریپ
برداشتن محافظ پلیمری کابل فیبرنوری برای رسیدن به بافت رشته فیبر نوری عملیات استریپ نام دارد. باتوجه به حساس بودن رشته ای فیبر نوری، انجام این عملیات دقت بالایی نیاز دارد و برنامه ریزی های مختلف قبل از انجام فیوژن برای کابل های مختلف فیبرنوری باید انجام شود.
پاک سازی فیبر نوری
پس از انجام مرحله استریپ، فیبر های نوری باید با استفاده از الکل و دستمال های مخصوص این کار تمیز شوند تا آلودگی های روی آن ها ازبین برود. اهمیت این کار در افزایش دقت عملیات جوش و کاهش افت دیتا در نقطه جوش است.
برش فیبر نوری
به عملیات برش فیبر نوری گفته میشود این کار توسط کاترهای مخصوص برای آماده کردن سطح مقطع فیبر جهت عملیات فیوژن انجام میشود. این مرحله نیز همانند مرحله بالا بسیار اهمیت دارد و کوچکترین اشتباه در این دو مرحله گاهی باعث تکرار چندین باره عملیات فیوژن خواهد شد. اگر برش به سطح مقطع درستی منجر نشود میزان افت سیگنال بالا خواهد رفت .
فیوژن اسپلایسینگ
این مرحله، اصلی ترین و مهمترین قسمت میباشد. که شامل قراردادن رشته ها در دستگاه، انجام تنظیمات لازمه، عملیات فیوژن و قراردادن نقطه جوش در کریمپ حرارتی مخصوص میباشد. به تنظیم نحوه قرار گرفتن دوتار در یک راستا در سه محور طولی، عرضی و ارتفاع نیزباید توجه شود.
به طور کلی با انجام صحیح مراحل بالا می توان دقت کابل را کنترل کرد. زیرا افت فیوژن فیبر نوری به طور مستقیم با تنظیمات دستگاه و اپراتور بستگی دارد. البته بااستفاده از جوش های لیزری در دستگاه ها میشود که به عملیات فیوژن سرعت بخشید اما این روش هم نیاز به programing خاص خود دارد و برنامه ریزی های مختلف قبل از انجام فیوژن برای کابل های مختلف فیبرنوری باید انجام شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با فیوژن مقاله زیر را مطالعه کنید.
اتصال فیوژن و اتصال مکانیکی
در روزهای اولیه تولید فیبر نوری اجرای فیوژن فیبر نوری دشوار و نیازمند تمرین فراوان بوده است. امروزه اگرچه دقت و مراقبت در زمان اجرای اتصال فیوژن لازم می باشد اما روند کار مشخص و به صورت خودکار می باشد .
اتصال مکانیکی و فیوژن دو دسته ی گسترده از تکنیکهای مورد استفاده برای اتصال فیبر های نوری می باشند .
اتصال مکانیکی به عنوان یکی از انواع اتصال فیبر نوری، از مواد و وسایل مکانیکی جهت همترازی و اتصال فیبر ها استفاده می کند و مشخصه اصلی آن در عدم اتصال پیوندی دو کابل فیبرنوری به یکدیگر است.
اتصال فیوژن شامل فرایند استفاده از حرارت موضعی جهت ذوب کردن یا ترکیب کردن انتهای دو فیبر می باشد که در آن، اتصال پیوندی به صورت کامل و یکنواخت انجام می گیرد.
هر کدام از تکنیک های اتصال به دنبال بهینه سازی عملکرد و کاهش اتلاف اتصال می باشند. اتصال مکانیکی اتلاف وارده بیشتر، قابلیت اطمینان پایین و اتلاف برگشتی بیشتری از اتصال فیوژن دارد .
تامین کابل و انجام کابلکشی
انواع کابل های فیبر نوری بر اساس محیط
۱-کابل فیبرنوری بر اساس محیط بیرون ساختمان outdoor
۲- کابل فیبرنوری جهت استفاده در داخل ساختمان indoor
انواع کابلهای فیبر نوری بر اساس جنس
۱-فیبرنوری شیشهایی
۲- فیبرنوری پلاستیکی
۳-فیبرنوری سیلیکا با روکش پلاستیکی
انواع کابل فیبرنوری بر اساس ضریب شکست هستهایی
۱-فیبرنوری با ضریب شکست پلهایی
۲-فیبرنوری با ضریب شکست تدریجی
انواع کابلهای فیبر نوری outdoor
۱-کابلنوری هوایی
۲- کابلنوری خاکی
۳-کابلنوری کانالی
انواع کابل های فیبر نوری Indoor
۱- کابلهای سیمپلکس
۲- کابلهای دابلکس
۳- کابلهای چند فیبر
۴- کابلهای سنگین، سبک و پلنوم
۵- کابلهای شکست
۷-کابل فیبرنوری تایت بافرد Tight-Buffered
۸-کابل فیبرنوری ریبون Ribbon
۹-کابل فیبرنوری اینترکانکت Interconnect
۱۰-کابل فیبرنوری دراپ Drop
۱۱-کابل فیبرنوری توزیعی Distribution
۱۲-کابل فیبرنوری Reel In A Box
مفصل بندی فیبرنوری
کابلهای فیبرنوری همچون هر نوع کابل دیگری دارای طول های محدود میباشند در کابلکشی فیبر نوری جهت اتصال کابلها به یکدیگر احتیاج به یک نوع رابط میباشند که این رابط را مفصل مینامند. مفصلهای فیبرنوری دارای ویژگیهای متنوع و اختصاصی میباشند که با توجه به بستر پیادهسازی شده جهت محافظت از رشتههای متصل شده به هم از نفوذ گرد و خاک و آب و مواد دیگر استفاده میشوند. مفصلهای فیبرنوری با توجه به بستر اجرا که میتوانید زمینی، هوایی و دریایی باشند داری ابعاد و انواع مختلفی هستند.
انجام تست otdr
دستگاه otdr تست فیبرنوری یا بازتاب سنج نوری برای آزمایش سالم بودن کابل فیبر نوری به کار می رود که میتواند اتلاف اتصال را بررسی، طول را اندازهگیری و عیوب را پیدا کند. OTDR معمولا برای ایجاد یک تصویر از کابل فیبر نوری در مراحل نصب آن استفاده می شود. پس از آن در صورت وجود مشکلات، مقایسه ای بین طرح اصلی و طرح دوم صورت میگیرد. تجزیه و تحلیل طرح OTDR به دلیل وجود مستندات طرح اصلی که در زمان نصب کابل ایجاد شده است آسان می باشد. OTDR برای تست کابل های طولانی (بیش از ۲۵۰ متر به صورت تقریبی یا ۸۰۰ فوت ) یا کابل های فیوژن شده بسیار موثر میباشد.
مجموعه ویرافایبر انجام خدمات فیبر نوری و فیوژن فیبر نوری تست otdr با به روزترین دستگاه ها از جمله خدماتی است که در زمینه فیبرنوری ارائه میدهد
طراحی شبکههای فیبرنوری
ویرا فایبر در زمینهی طراحی شبکه فیبرنوری از متدهای استاندارد و تجهیزات خاصی استفاده مینماید که وجود این تجهیزات و رعایت اصول استاندارد در بدست آمدن نتیجه مطلوب بسیار تاثیرگذار است.
پیاده سازی شبکههای FTTH
شبکههای FTTH که مخفف اصطلاح Fiber-to-the-home میباشد، جهت ارائه سرویسهای وابسته به اینترنت با پهنایباند بالا مانند IPTV،VOIP، و … به کاربران خانگی و یا تجاری از طریق بستری فیبر نوری طراحی و پیاده سازی شده است. این شبکه از دو بخش Passive مربوط به زیرساخت فیبرنوری و Active مربوط به تجهیزات فیبر نوری تشکیل شدهاست.
نظارت بر اجرای زیر ساخت شبکه مبتنی بر فیبر نوری
ویرا فایبر در زمینه نظارت پروژه های گوناگون زیرساخت فیبر نوری خدمات ارائه می دهد. وی با در اختیار داشتن نیروهای کارشناس و مجرب قادر است اجرای پروژه های گوناگون زیرساخت فیبر نوری را نظارت کند و با ایجاد یک روند منظم و تهیه یک چک لیست از درستی اجرای مراحل مختلف پروژه بر اساس طراحی، اطمینان حاصل کند و طی یک گزارش آن را به کارفرما ارائه دهد. مراحل گزارش گیری و ارائه آن به کارفرما شامل موارد زیر می شود:
۱. نظارت بر اجرای لوله گذاری، جا نمایی تجهیزات اکتیو و پسیو و … بر اساس نقشه
۲. نظارت بر نحوه فیبرکشی و فیوژن کابل ها
۳. نظارت به کربندی هر قسمت بر اساس نقشه
۴. تهیه گزارش از نظارتهای انجام شده به صورت منظم و ارائه به کارفرما
اجرای piping
پایپینگ به معنی به کار بردن اصول مهندسی مکانیک است که با طراحی، آنالیز، نصب، تست، راهاندازی و نگهداری از سیستم لولهکشی سر و کار دارد. از نظر صنعتی، تمام فعالیتهای پایپینگ در انطباق با کدها و استانداردهای بینالمللی و صنعتی و همچنین قوانین و مقررات محلی انجام میشوند. سیستم پایپینگ شبکهای از لولهها (pipes) و اتصالات لوله (pipe fittings) و دیگر اجزای خاصی است که وظیفه مورد نیاز برای انتقال سیالات شامل مایعات، گاز و دوغاب را از یک محل به محل دیگر انجام میدهد.
به طور کلی مهندسی پایپینگ در سیستمهای صنعتی زیر اعمال میشود.
سیستمهای لولهکشی
سرویس ساختمان سیستمهای پایپینگ برودتی و انتقال حرارت سیستمهای پایپینگ
حمل و توزیع مایع (خط لوله)
سیستمهای پایپینگ انتقال و توزیع گاز
سیستمهای پایپینگ نیروگاهی
سیستمهای پایپینگ فرآیندی
سیستمهای پایپینگ انتقال لجن
محدوده مهندسی پایپینگ محدوده اصلی و تخصصی پایپینگ به شرح زیر است:
طراحی و آنالیز پایپینگ (piping design and analysis)
متریال پایپینگ (piping materials)
اجرای پایپینگ (piping construction)
بازرسی و تست پایپینگ (piping inspection and testing)
راهاندازی پایپینگ (piping commissioning)
تعمیر و نگهداری پایپینگ (piping maintenance)
ویرافایبر با بهرهگیری از توان متخصصین در حوزهی پایپینگ انتقال و توزیع نفت و گاز فعالیت میکند.
اجرای خطوط انتقال لوله
آشنایی با مراحل طراحی خط انتقال
- مسیر یابی خطوط لوله
- مدارک اجرائی خطوط لوله
- مقررات حریم خطوط لوله
- متریال
- محاسبات ضخامت
- ایستگاههای خطوط لوله
- شرح و محاسبات اقلام مورد نیاز خط لوله
- پوشش خطوط لوله
- جوشکاری خطوط لوله و بازرسی جوش
- تست و راه اندازی خطوط لوله
- آشنایی با تجهیزات ابزاردقیق و کاربردهای آن
- تجهیزات و عملیات ویژه اجرای خطوط لوله
ویرافایبر با بهرهگیری از توان متخصصین و فعالین در حوزه ی نفت وگاز و مخابرات در حال اجرای انتقال خطوط نفت و گاز و مخابرات میباشد.