پیمانکار فیبرنوری به چه کسی گفته می شود؟
ارتبــــــــــاطات نـــــــوری ویــــــــــــرا با تجربه ی 7 ساله در زمینه اجرای پروژه های نفتی ، گازی و فیــــــــبر نوری پشتیبانی پر قدرت و توانمند در زمینه اجرای تخصصی پروژه های فیبرنوری می باشد. یکی از خدمات مهم شرکت ارتباطات نوری ویرا اجرای پیمانکاری پروژه های فیبر نوری، می باشد. خدمات دیگر ….↓
تامین کابل و نصب کابل فیبرنوری
فیوژن فیبرنوری یا اسپلایــــــسر
طراحی شبکه های فـــیبرنوری
مفصل بنــــــــــــــــــــدی
نصب، نگهداری و عیب یابی سیستم های فیبرنوری
طراحی و توسعه و پیاده سازی

تامین کابل و نصب فیبرنوری
- آماده سازی محل نصب و کابل های مسیریابی بر اساس نقشه ها و مشخصات
- کشیدن و ایمن کردن کابل های فیبر نوری از طریق مجراها، مسیرهای مسابقه و سایر مسیرها
- قطع کابل های فیبر نوری با استفاده از ابزار و تکنیک های تخصصی
- تست و بررسی اتصالات کابل برای اطمینان از انتقال صحیح سیگنال
- رعایت پروتکل های ایمنی و استانداردهای صنعتی در هنگام نصـب
فیوژن فیبرنوری یا اسپلایسر
- آماده سازی و تمیز کردن کابل های فیبر نوری برای اتصال
- استفاده از ماشین های تخصصی فیوژن برای تراز کردن و فیوز کردن فیبرهای نوری
- استفاده از آستین ها یا محفظه های محافظ روی الیاف متصل شده
- تست و تایید یکپارچگی اتصال و قدرت سیگنال
- نگهداری سوابق دقیق و مستندات فعالیت های اتصال
نصب و نگهداری و عیب یابی سیستم فیبرنوری
- نصب و پیکربندی تجهیزات فیبرنوری مانند فرستنده گیرنده، مالتی پلکسر و روتر
- انجام تعمیرات و بازرسی های معمول در شبکه های فیبر نوری
- شناسایی و حل مسائل مربوط به از دست دادن سیگنال، تداخل یا خرابی تجهیزات
- تست و تایید پیوندها و قطعات فیبر نوری
- ارائه پشتیبانی فنی و آموزش به مشتریان یا سایر پرسنل
طراحی شبکه های فیبرنوری
- ارزیابی نیازهای مشتری و تجزیه و تحلیل الگوهای ترافیک شبکه
- طراحی و برنامه ریزی معماری و توپولوژی شبکه فیبر نوری
- انتخاب کابلها، قطعات و تجهیزات فیبر نوری مناسب
- حصول اطمينان از برآورده شدن كارايي، مقياس پذيري و هزينه طرح هاي شبكه
- همکاری با مهندسان، معماران و سایر ذینفعان
- ایجاد نمودارهای دقیق شبکه، مشخصات و مستندات
سرویس های قابل اجرا در بستر فیبرنوری
سرویس FTTH
سرعت اینترنت در ایران یکی از مشکلاتی است که تمام مردم به آن دچار هستند و تمام کسب و کارها در حال دست و پنجه نرم کردن با این مشکل هستند. زیرا برخی فعالیتهای کاربران در دنیای دیجیتالی با وجود سرعت پایین اینترنت، دچار اختلال شده و گشت و گذار در دنیای دیجیتالی به کاری طاقتفرسا تبدیل شده است. در مواقعی، اینترنت به قدری سرعت پایینی دارد که کاربران اعتراض خود را نسبت به سرعت و وضعیت اینترنت کشور اعلام میکنند.
ftth مخفف Fiber to the home به معنی سرویس فیبر نوری تا منزل می باشد. این سرویس به تکنولوژی جدیدی اطلاق می شود که به جای استفاده از کابل مسی از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات تا ساختمان و یا محل مشتری بهره می برد و می توان سرویس های گوناگونی از جمله تلفن، اینترنت، سرویس های چند رسانه ای و دیگر سرویس های بر بستر دیتا را با سرعت و کیفیتی بسیار بالاتر از کابل مسی در اختیار مشترکین قرار داده میشود. تعرفه سرویس ftth مخابرات و قیمت سرویس ftth مخابرات توسط مخابرات برای مشترکین تعیین میشود.


IPTV
IPTV مخفف Internet Protocol Television یا قرارداد تلویزیون اینترنتی می باشد . این تکنولوژی ، سیستم یکپارچه ای است که امکان دسترسی به محتوای دیجیتال و آنالوگ صوتی و تصویری بر بستر اینترنت و شبکه را فراهم می کند و از این طریق محتوای تلویزیون از طریق اینترنت و شبکه به کاربر تحویل داده می شود و در نهایت کاربر می تواند به پخش زنده برنامه های تلویزیونی یا پخش در هر زمان دیگر ، دسترسی داشته باشد.
همچنین سرویس پخش موزیک و فیلم درخواستی و سرویس های ارزش افزوده را نیز ارائه می دهد. قبلا برنامه های تلویزیونی را از طریق آنتن و دیش دریافت می کردیم ولی با تکنولوژی IPTV می توان برنامه های تلویزیون را از طریق شبکه و اینترنت با پهنای باند مناسب بارگذاری و مشاهده کرد. این سرویس را می توان از طریق Access Point روی دستگاه های مختلف (تلفن هوشمند، تلویزیون هوشمند، رایانه و تبلت) ارائه داد.
cctv
دوربینهای مداربسته (CCTV) دسته ای از دوربینها هستند که معمولاً برای نظارت بر اماکن داخلی و خارجی مورد استفاده قرار میگیرند و بسته به شرایط محیط انواع مختلفی دارند. این دوربینها به گروههای مختلفی مانند دوربینهای آنالوگ، دوربینهای دیجیتال و دوربینهای تحت شبکه تقسیم میشوند.
جهت انتقال تصاویر دوربین های مداربسته ، راه های مختلفی وجود دارد . یکی از پر سرعت ترین روش های انتقال تصویر، استفاده از فیبرهای نوری است . در هر فیبر نوری تعدادی رشته بسیار نازک شیشه ای شبیه به موی انسان است.این الیاف معمولا به صورت چند دسته ای در کنار یکدیگر قرار می گیرند و به منظور تبادل دیتا توسط سیگنال های نوری در مسافت های بالا مورد استفاده قرار می گیرند.

نحوه انتقال نور از درون یک فیبر نوری
نور در حالت معمول در یک خط مستقیم منتشر می شود و برای تعویض جهت باید از یک جسم با قابلیت انعکاس مطلوب همچون آینه در مسیر و محل تغییر جهت استفاده کرد. نور دورن یک کابل نوری از میان مغزی آن عبور می کند، در این مسیر پوشش انعکاسی که سراسر طول فیبر و دور تا دور آن را در بر گرفته است ، همانند یک آینه عمل نموده و سبب پیدایش انعکاس نور در سراسر مسیر فیبر می شود، در نتیجه نور از مسیر منحرف نشده و تا انتهای طول کابل به راه خود ادامه خواهد داد.
یک فرستنده داده ها را تبدیل به کد میکند و یک گیرنده کد ها را رمز گشایی میکند و تبدیل به دیتا میکند .
تقویت کننده نوری: به منظور تقویت و جبران افت سیگنال ناشی از فواصل دور، در مسافت های بالا تر از یک کیلومتر ، جریان سیگنال ها دورن فیبر دچار افت می شود و به منظور جبران این افت می بایست در چندین نقطه از مسیر از تقویت کننده های مخصوص استفاده شود که به نام تقویت کننده های لیزری نیز شهرت دارند.
فیبرهای نوری در مقایسه با سیم های مسی مزایای بسیاری دارد :
- ارزانتراست ، در حقیقت کیلومترها کابل نوری در نهایت از سیم های مسی ارزانتر تمام می شوند. باریکتر است ،قطر فیبرهای نوری بسیار باریکتر از سیم های مسی است.
ظرفیت بالاتر انتقال - همچنین میزان افت سیگنال در فیبر نوری بسیار کمتر از سیم های مسی است.
- برخلاف سیگنال های الکتریکی در سیم های مسی، هیچ گونه تداخلی در سیگنال های فیبرهایی که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند ایجاد نخواهد شد و این به معنای عدم نویز در دوربین های مداربسته و مشاهده تصاویر با وضوح بیشتر است.
- فیبرهای نوری جهت تبادل دیتا در حالت دیجیتال و استفاده در شبکه های رایانه ای بسیار مناسب هستند.
- در این فیبر ها خطر اشتعال به صفر میرسد ،چراکه هیچ نوع جریان الکتریسیته ای از دورن آنها عبور نمی کند.
- وزن سبک:وزن فیبرهای نوری در مقایسه با سیم های مسی بسیار کمتر است.
معایب فیبر نوری:
• برای شبكههای معمولی و كوچك بسیار پر هزینه است.
• برای نصب فیبرهای نوری و تجهیزات آن به افراد متخصص نیاز است. اما در نصب سیمهای مسی تقریبا اكثر افرادی كه آشنایی كمی در این زمینه دارند میتوانند آنها را نصب كنند.
• برای نصب فیبرهای نوری دقت بسیار زیادی مورد نیاز است. حتی برای قطع كردن آن. زیرا در این صورت زاویه شكست نور تغییر می كند و روند انتقال داده ها دچار اختلال می شود.
• یكی از اصلیترین اشكالات فیبرهای نوری شكننده بودن فیبر داخل كابل است. در صورت خم كردن بیش از اندازه سیم، فیبر مورد نظر شكسته و دیگر آن كابل به درد نمی خورد. در صورتی كه سیمهای مسی مقاومتر هستند .
به طور خلاصه پس از بررسی هر پروژه ، با توجه به فاصله دوربین های مداربسته تا ذخیره ساز ها – مانیتور ها و همچنین بررسی تعداد دوربین ها میتوان گفت که استفاده از فیبر نوری منطقی تر است یا کابل کواکسیل و یا کابل شبکه
Telephon
یک از سرویس هایی که مخابرات ارائه می دهد سرویس خط تلفن است ، که امروزه قابل ارائه در بستر فیبرنوری می باشد، شبکه ftth این امر را ممکن می سازد .
Internet
فیبرنوری داده های را به صورت سیگنال نوری و در سرعت نور انتقال می دهد. این امر پهنای باند بسیار گسترده ایی رابرای بسترهای شبکه ایجاد کرده است. و دو مقوله سرعت و پهنای باند بالا باعث مدیریت زمان و امنیت شده به گونه ایی که انتقال داده به صورت نور باعث شده داده ها در قالب رمز نگاری امن تر و فواصل طولانی تر منتقل شوند بدون اینکه نیاز باشد از تقویت کننده ها به صورت زیاد استفاده شود. ارائه سرویس اینترنت بر بستر فیبرنوری راه اندازی و نگهداری شبکه اینترنت را بسیار ارزان تر کرده است.
سرویس راه اندازی مرکز تلفن voip
خط تلفن اینترنتی بر خلاف خطوط آنالوگ مخابراتی بدون نیاز به کابل کشی فیزیکی و روی بستر شبکه اینترنت فعال میشود. در حقیقت یک خط اینترنتی یا ابری، صدا را نه به صورت سیگنالهای آنالوگ بلکه مانند یک بسته از دادهها در بستر شبکه منتقل میکند.
سانترال یا مرکز تلفن دستگاهی است که ارتباط بین نفرات را در یک مجموعه برقرار میکنند.
به کمک مرکز تماس میتوانید کلیه تماس های ورودی و خروجی یک مجموعه را مدیریت کنید. همچنین امکان ایجاد سناریوی تماس ورودی و خروجی برای تماس ها وجود دارد. به عنوان مثال میتوانید برای بخش اداری مجوز برقراری تماس بین الملل را ندهید.
یا برای اینکه تماس ها پشت خط نماند صف تماسی در نظر گرفته تا مشتریان در صف بمانند و به محض اینکه تماس اپراتور با مشتری تمام شد به مشتری بعدی وصل شود. به طور کلی یکی از مزیت های مهم مرکز تماس این است که برای بخش های مختلف سناریو های خاصی بچینید تا کیفیت تماس ها بهبود یابد.
راه اندازی مرکز تماس VoIP هزینه های تماس شما را تا حد زیادی کاهش میدهد. همچنین میتوانید ارتباط یکپارچه و داخلی بین تمامی شعبه های یک مجموعه در شهرهای مختلف را داشته باشید و مدیریت کنید. و با هزینههای بسیار کمتری برقرار کنید و کلیه تماسهای داخل مجموعه نیز رایگان خواهند بود (حتی میان دو شعبه مختلف در دو شهر یا کشور!)


مرکز تلفن ip در بستر شبکه
مرکز تلفن تحت شبکه یا PBX (Private Branch Exchange) یک سیستم تلفنی است که به شرکتها و سازمانها کمک میکند تا ارتباطات داخلی و خارجی خود را مدیریت کنند. PBX قادر است تعداد زیادی از خطوط تلفن را به یکدیگر و به شبکههای تلفن خارجی متصل کند و به کاربران دسترسی به این خطوط را فراهم کند.
با توجه به پیشرفت فناوری، PBX به صورت دیجیتال و IP نیز ارائه میشود. PBX دیجیتال، به دستگاههایی اطلاق میشود که برای اتصال به شبکه تلفن از خطوط ارتباطی دیجیتال استفاده میکنند. با استفاده از PBX دیجیتال، شرکتها میتوانند کیفیت بالاتری در مکالمات خود را تجربه کنند و از قابلیتهای جدید مانند کنفرانس تلفنی و ارسال پیامهای صوتی بهرهمند شوند.
PBX IP، نوعی PBX است که به شبکه اینترنت (IP) متصل میشود و از پروتکلهای VoIP (Voice over Internet Protocol) برای ارسال و دریافت تماسها استفاده میکند. با استفاده از PBX IP، شرکتها میتوانند به راحتی تعداد زیادی از کاربران خود را به شبکه تلفن خود اضافه کنند و بدون هیچ گونه هزینه اضافی تماسهای داخلی و خارجی خود را مدیریت کنند.
شهر هوشمند (مدیریت هوشمند BMS)
این سیستم با استفاده از حسگرها، نرمافزارها و دستگاههای کنترلی هوشمند، تمامی اجزای ساختمان را به یکدیگر متصل و هماهنگ میکند تا عملکرد بهینه و مصرف بهینه انرژی را به دست آورد. هدف اصلی هوشمندسازی BMS، بهبود کارایی و افزایش راحتی ساکنین و کاهش هزینههای ساختمانی میباشد.
شهر هوشمند چارچوبی است که عمدتاً از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) برای توسعه، گسترش و ترویج شیوههای توسعه پایدار و با هدف رفع چالشهای رو به رشد شهرنشینی، ایجاد شده است. بخش بزرگی از این چارچوب، اساساً یک شبکه هوشمند از اشیاء متصل و ماشینهایی است که اطلاعات را با استفاده از فناوری بیسیم و رایانش ابری انتقال میدهند.
مردم برای ارتباط با اکوسیستمهای یک شهر هوشمند، از راههای مختلفی همچون تلفنهای هوشمند، ابزارهای هوشمند قابل حمل، اتومبیلها و خانههای هوشمند، استفاده میکنند. یکپارچه سازی اشیا و دادهها با زیرساختهای فیزیکی و خدمات شهری، میتواند هزینهها را کاهش و پایداری را بهبود دهد.
به عنوان مثال، چراغهای راهنمایی هوشمند، دادهها را از سنسورها و اتومبیلها دریافت کرده و بر اساس این اطلاعات لحظهای یا Real Time بهگونهای عمل میکنند تا به بهترین حالت، در زمان مواجه با ترافیک، عمل کرده و از راه بندان جلوگیری کنند. اتومبیلهای متصل میتوانند با پارکومترها و پایانههای شارژ الکتریکی خودروها ارتباط برقرار کنند و بهترین مسیر را برای رانندگان، جهت رسیدن به نزدیکترین نقطه قابل دسترس فراهم کنند.
سطلهای زباله هوشمند به طور خودکار دادهها را به شرکتهای مدیریت زباله ارسال میکنند و زمانبندی تخلیه زبالهها را بسیار دقیقتر و کاراتر از یک برنامه از قبل تعیین شده، برنامه ریزی میکنند. تلفنهای هوشمند شهروندان تبدیل به کارت شناسایی و گواهینامه رانندگی آنها میگردد و در نتیجه سرعت و سادگی ارائه خدمات دولتی را افزایش میدهد. این فناوریها باهم در حال بهینه سازی زیرساختها، قابلیت پرتابل بودن، خدمات عمومی و انرژی میباشند.


ساختمان هوشمند
هوشمندسازی ساختمان یک سیستم مبتنی بر سخت افزار و نرم افزارهای هوشمند می باشد که به کمک آنها می توان هوشمندانه از طریق سنسورهای مختلف، زمانبندی هفتگی و یا توسط خود کاربران کنترل و نظارت بر تجهیزات الکتریکی ساختمان مانند تهویه، سیستم گرمایش و سرمایش، روشنایی، اعلام حریق و دزدگیر را به سادگی انجام داد.
سیستم هوشمندسازی برای مدیریت مصرف انرژی و کاهش هزینهها یک راهحل ضروری و مقرونبهصرفه برای تمام ساختمانهای جدید و قدیمی است. این سیستم به مالکان واحدهای ساختمانی این امکان را میدهد تا هزینههای انرژی را کاهش داده و شرایط مطلوبی را برای ساکنین و حتی مستأجران فراهم کند.
یک امکان جذاب برای سیستم هوشمندسازی آپارتمان امکان کنترل و مدیریت از راه دور تمام سیستمهای تهویه، روشنایی و امنیتی می باشد. در نتیجه دیگر برای تنظیم دما و سیستمهای روشنایی، نیازی به حضور در ساختمان نیست و می توان پیش از رسیدن به ساختمان و یا ویلای خود تجهیزات برقی را کنترل و مدیریت کرد.
در سیستم هوشمند اطلاعات و دادهها قابل ذخیره سازی می باشند. برای نمونه می توان تغییرات دمایی داخل ساختمان را به صورت یک نمودار مشاهده کرد و یا میزان مصرف برق را در یک نمودار ماهیانه بدست آورد. بدین ترتیب این سیستم مدیریت اطلاعات را بهبود داده و سبب افزایش کیفیت عملکرد، تصمیمگیری درست کاربران، و کاهش مصرف انرژی میشود. در نتیجه هزینههای برق ساختمان نیز کاهش خواهد یافت.
پیاده سازی انواع سیپ ترانک sip trunk و تل سی tel30
راهاندازی سیپ ترانک مخابرات، یکی از عناصر حیاتی در سیستمهای تلفنی مدرن و مبتنی بر IP است. پروتکل SIP یک استاندارد ارتباطی است که برای برقراری و کنترل جلسات ارتباطی چندرسانهای مانند تماسهای صوتی و تصویری در شبکههای تلفنی به کار میرود.
SIP Trunking به شرکتها این امکان را میدهد که از طریق اتصالات داده موجود خود، مانند اینترنت، تماسهای تلفنی با شبکههای خارجی برقرار کنند. این فرآیند امکان برقراری ارتباط صوتی و تصویری را با استفاده از اینترنت به سازمانها فراهم میکند. در محیطهای تجاری، این راهاندازی به شرکتها اجازه میدهد که با بهرهگیری از زیرساختهای دادهای موجود، تماسهای خود را به صورت هوشمندانه و بهینه با سایر شبکهها و سیستمهای تلفنی دیگر انجام دهند.
استفاده از SIP Trunking نه تنها هزینههای ارتباطات را کاهش میدهد بلکه سازمانها را قادر میسازد تا بازدهی بیشتری از اتصالات داده خود حاصل کنند و با ارتقاء ارتباطات تلفنی، بهبود مستقیم در ارتباط با مشتریان و همکاران خود را تجربه کنند. این راهکار به شرکتها اجازه میدهد تا با توجه به نیازهای خود، یک سیستم ارتباطی منعطف و پیشرفته را پیادهسازی کنند و به بهرهوری بیشتری دست یابند.
سیپ ترانک مخابرات به دو صورت روی زوج سیم مسی و فیبر نوری در اختیار مشترک قرار میگیرد. نحوه استفاده از سیپ فون مخابرات به سه صورت میشد
روش اول استفاده از ای پی فون ها که تلفن های هستند که با کابل شبکه به مودم یا سویچ وصل میشوند و سیپ فون روی ان ها تنظیم میشود و قابل استفاده می شود
روش دوم استفاده از مبدل ها با این مبدل ها میتوانید از تلفن معمولی استفاده کنید
روش سوم استفاده از اپلیکیشن روی موبایل یا سیستم

چه کسانی به سرویس های فیبرنوری نیاز دارند
1- پیمانکاران ساختمان 2- کارخانجات بزرگ 3- شهرک های صنعتی 4- سازمان و ادارات
پیمانکار فیبرنوری به چه کسی گفته می شود؟
پیمانکاران اجرای فیبر نوری فرد ، افراد یا شرکتهایی هستند که مسئول اجرای سیستمهای فیبر نوری به منظور انتقال داده ها در بستر کابل های فیبرنوری می باشند. آنها مسئولیت نصب کابل و تجهیزات ، تست ، تعمیر و نگهداری این سیستم ها را هستند.
نقش پیمانکاران اجرای فیبر نوری
شبکه های فیبرنوری برای انتقال داده ها با سرعت بالا، امنیت و پایداری بالای داده ها استفاده می شوند. این شبکه ها در سرویس هایی ازجمله اینترنت، تلفن هوشمند، شهر هوشمند، cctv، iptv، شبکه های کامپیوتری ، و کلیه ارتباطات جدید به کار می روند. پیمانکاران فیبرنوری نقشی کلیدی در توسعه ی این ارتباطات را بر عهده دارند.
پیمانکاران اجرای فیبر نوری باید در زیرساختهای شهری نیز دخالت داشته باشند. نصب کابلها و تجهیزات فیبر نوری اغلب نیازمند تخریب و بازسازی بخشهایی از خیابانها و معابر است. این فعالیتها به توسعه زیرساختهای شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان کمک میکند.
صنعت اجرای فیبر نوری به دلیل پیشرفت مداوم و توسعه تکنولوژیها و تجهیزات مورد استفاده، همیشه در حال تغییر و بهبود است. پیمانکاران اجرای فیبر نوری باید بهروز بمانند و با تحولات صنعت همگام شوند. این فرصت برای یادگیری و توسعه شغلی بیپایان به آنها ارائه میدهد.
مراحل اجرای پروژه های فیبرنوری
- بازدید
- مشاوره
- طراحی و متریال
- تامین تجهیزات
- نصب و راه اندازی
- بهره بردای و پشتیبان