ارتباطات نوری ویرا
۵/۵ - (۱ امتیاز)

در شبکه های مبتنی بر فیبر اتصالات فیبر نوری نقش گسترده ای را در کیفیت شبکه  دارند. این اتصالات به روش های گوناگونی صورت می گیرند که می توان آنها را به سه دسته کلی اتصال دهنده های جدا شدنی، اتصال جوش مکانیکی و فیوژن تقسیم بندی کرد.

 

مقدمه : آشنایی با فیبرنوری 

 

فیبر نوری یکی از فناوری‌های پیشرفته در دنیای ارتباطات مدرن است که با استفاده از انتقال داده‌ها از طریق نور، انقلابی در عرصه انتقال اطلاعات ایجاد کرده است. این فناوری با داشتن سرعت، دقت و کارایی بالا، به یکی از اجزای اساسی زیرساخت‌های مخابراتی، اینترنت، و شبکه‌های داده تبدیل شده است.
ساختار اصلی فیبر نوری شامل یک هسته شیشه‌ای یا پلاستیکی بسیار نازک است که نور را از طریق بازتاب داخلی هدایت می‌کند. این ویژگی امکان انتقال داده‌ها با سرعت‌های بسیار بالا و بدون نویز را فراهم می‌کند.
با افزایش تقاضا برای پهنای باند بالا و ارتباطات پایدار، فیبر نوری به انتخاب اول برای شبکه‌های مخابراتی، دیتاسنترها، و صنایع دیگر تبدیل شده است. مزایای قابل توجه این فناوری شامل مصرف انرژی کمتر، طول عمر بالا، و قابلیت انتقال اطلاعات در فواصل طولانی است.

روش اول: اتصال دهنده جداشدنی

 

اتصالات فیبر نوری جداشدنی  امروزه کاربرد زیادی دارد. این اتصال از طریق یک کانکتور فیبرنوری و یک آداپتور صورت می گیرد. به این صورت که از یک کانکتور فیبرنوری (SC,FC,LC,ST) و آداپتور مخصوص هر کدام از کانکتورها مطابق شکل زیر می توانید این اتصال را انجام دهید.

اتصالات فیبر نوری

روش دوم: اتصال جوش مکانیکی

 

اتصال جوش مکانیکی بر خلاف اتصال جداشدنی امروزه آنچنان استفاده ای ندارد و به ندرت تکنسین ها از آن استفاده می کنند. چرا که این شیوه به مرور زمان کامل شده و کم کم شیوه فیوژن جای آن را به طور کامل گرفته است. در این شیوه اتصال به این صورت انجام می شد که هر دو فیبر درون محفظه ژله ای رو به روی هم قرار می گرفتند و پس از اتصال به یکدیگر جا به جایی دیتا بین آنها صورت می گرفت.

روش سوم: فیوژن

فیوژن شیوه پیشرفته تر اتصال جوش مکانیکی است و از این روش برای اتصال دائم دو کابل فیبرنوری به یکدیگر استفاده می گردد. برای انجام این اتصال باید مهارت بالایی داشته باشید و اگر اتصال به صورت دقیق انجام نگیرد کیفیت شبکه دچار اختلال می گردد.اتصال فیوژن توسط دستگاهی به نام فیوژن صورت می گیرد به این صورت که روکش کابل هایی را که می خواهید روی آنها فیوژن انجام دهید را بر داشته و با دستگاه کاتر (برش) مخصوص کر فیبرنوری آن را برش می دهید. سپس با قرار دادن کابل درون دستگاه فیوژن ارتباط بین دو کابل را به صورت دقیق و از رو به رو انجام می دهید.

فیوژن فیبرنوری چیست

پیشنهاد مطالعه
فیوژن فیبرنوری
اشتراک گذاری مطلب
واتساپ
چاپ
تلگرام
ایمیل
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پیشنهاد مطالعه